Сьомга с чесън и домати на скара

От Tochka. Категория: Рецепта на деня

Tagged: , , , , , , ,

Сьомга с чесън и домати на скара

Публикувано на: 17 юли, 2012 , Няма коментари

Продукти:
• 4 парчета филе от сьомга без кожа
• 2 с. л. зехтин
• сол и черен пипер на вкус
• 1/2 с. л. червен пипер
• 8 стръка прясна мащерка
• 4 скилидки чесън, нарязан

Начин на приготовление:
1. Загрейте скарата или тигана, в който ще печете сьомгата. Поставете сьомгата и доматите с разрязаните страни нагоре в тиган за печене или върху скарата.
2. Напръскайте със зехтина, солта и пипера. Поръсете сьомгата с червения пипер. Разхвърляйте мащерката и нарязаните скилидки отгоре.
3. Печете сьомгата докато потъмнее отвсякъде и доматите – докато омекнат, около 8 до 10 минути.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Автор Tochka

Разгледайте статиите от

Няма коментари

В момента няма коментари за Сьомга с чесън и домати на скара. Ще се радваме да добавите мнението си.

Публикуване на коментар