Тенденция: здрави и красиви нокти

От Tochka. Категория: Козметика

Tagged: , ,

здрави и красиви нокти

Публикувано на: 4 юли, 2012 , Няма коментари

Докато цветовете ни заливат от всякъде – от дрехите, аксесоарите, джаджите и буквално от всичко, ние се влюбихме в идеята за изчистен и красив маникюр за лятото.

Процедурата се нарича Healthy shine и представлява грижа за ноктите от нов вид. Няма лак, няма цветове, няма пластика – просто здравословна грижа за ноктите, която ги оставя идеално полирани, подхранени и със стъклен блясък.

Процедурата

Тя е иновативна и залага на естественото полиране и подхранване на ноктите. Процедурата преминава през две фази и за нея се използват само натурални продукти и велурени пили.

Стъпка 1 е отнемане на фина част от повърхността на нокътната плочка, без това да я изтънява или наранява.

Стъпка 2, върху ноктите се нанася прополисов крем, съдържащ прополис, мед и парафин, който прониква в дълбочина и запълва неравностите. Активните съставки на крема подхранват нокътя и създават естествен гладък филм върху нокътя.

Стъпка 3, прополисовият пласт се полира отново с пудра от чист седеф и велурена пила, докато ноктите не заблестят със стъклено гладка повърхност.

Ефектът „Перлени нокти” трае в продължение на 10-14 дни. Може да се прилага както на ръцете, така и на краката. Процедурата е естествено предпочитана и от мъжете, които не харесват ефекта от лакиране на ноктите с безцветна основа.

Ние избрахме Healthy shine за нашия красив и стилен маникюр за лятото.
Healthy shine се предлага от Trinity Beauty Center, София.

Автор Tochka

Разгледайте статиите от

Няма коментари

В момента няма коментари за Тенденция: здрави и красиви нокти. Ще се радваме да добавите мнението си.

Публикуване на коментар