За “На Точки”

НА ТОЧКИ е медия на съвременните жени. Това е ежедневно обновяван информационен портал за модерни, активни и успешни дами, които се интересуват от много неща и искат да знаят повече.

На точки позволява на жените да откриват себе си – в лицата и историите, които представя, и да научават повече за новите събития, тенденции, социални промени, градската среда, за света, модата, политиката и всичко, което касае техния живот.

На точки дава възможност на жените да се срещнат с други успешни жени и техните истории, да бъдат в час със света и живота.

Жената на точки е красива, здрава и успешна. Тя живее здравословно, отглежда децата си информирано и отговорно. Интересува се от „зеления” начин на живот и средата, в която живее и отглежда семейството си.

На точки е за жената, която се грижи с любов за семейството си, ако го има, но знае, че дължи същото и на себе си, дори когато графикът й е напрегнат, а времето – ограничено.

Сайтът дава информация на читателките си за начините да се раздвижат, да бъдат сред природата, да бъдат в полза на околната среда, да бъдат здрави и да се грижат за себе си и близките си.

На точки е за жени, които имат своя кариера и мисия и ги следват. Сайтът е първата медия, която предлага съвети на специалисти в сферата на финансите, стартирането на собствен бизнес, правните отношения, управлението на личните финанси и бизнес проекти.

В На точки читателките откриват актуална информация за свободното си време – изложби, представления, пътувания, места в града и извън него, хобита, дом, празници и най-важните събития в живота.

Съвременните жени обичат да четат и научават повече за света на останалите жени. Те знаят какво им харесва, затова На точки ги среща с други жени и техния свят – чрез собствените им блогове. Това е единствената медия, която позволява на своите читатели да правят съдържанието на сайта чрез собствените си блогове или споделени истории.