Британките се чувстват най-сексапилни на 28 години, а най-уверени в себе си – на 32 години

От Tochka. Категория: Новини

Тамара Екълстоун

Публикувано на: 27 юли, 2012 , Няма коментари

Британките се чувстват най-сексапилни на 28 години, а най-уверени в себе си – на 32, констатира проучване, цитирано от в “Дейли мейл”.

Не случайно най-големите секс икони на Острова са именно на тази магическа възраст. 28-годишни са Пипа Мидълтън, Мила Кунис и Тамара Екълстоун.

Проучването било поръчано от фирмата за дамски хигиенни продукти Lil-Lets обхванало 2000 жени. Поданичките на Нейно Величество общо взето били доволни от това, с което ги е дарила Майката природа. 75 процента от анкетираните нямали намерение да променят вида на телата си, дори и да имат възможност за това.

Британките най-много се гордеели с очите си, като 23 на сто ги посочили като свой най-изящен атрибут. 20 на сто се уповавали на своя бюст, а една 13 на сто – на своя интелект.

Запитани коя част от тялото си биха променили най-напред, ако имат възможност, 41 на сто от анкетираните си пожелали по-дълги крака. Най-зле влияело на самочувствието на британката
изоставянето й от партньора.

Автор Tochka

Разгледайте статиите от

Няма коментари

В момента няма коментари за Британките се чувстват най-сексапилни на 28 години, а най-уверени в себе си – на 32 години. Ще се радваме да добавите мнението си.

Публикуване на коментар