Louis Vuitton e natochki

От Dotty Dot Do. Категория: Видео, Горещи теми, Тенденции

Tagged: , ,

Публикувано на: юли 12, 2012 , 1 коментар

Ограничена луксозна серия на точки представи френския бранд Louis Vuitton. А аз съм много щастлива да напиша първия си текст за сайта “На точки” точно с това заглавие. Колко хубаво, всички сме на точки тези дни!

Louis-Vuitton-Yayoi-Kusama-Collection-05

Louis-Vuitton-Yayoi-Kusama-Collection

Хитовата линия е създадена заедно с Яйои Кусама, която е автор на тази уникална серия от облекла, обувки, чанти и какво ли още не на точки. Цветови съчетания от жълто и черно, бяло и червено и още весели комбинации са вече в магазините на веригата.

Големи черни точки са заели места по цялата стъклена фасада на Пето авеню в Ню Йорк, където се проведе и представянето на колекцията.

Изненадващо се появи и мис “Polca Dots Princess”, както я наричат, облечена с рокля покрита с черни и жълти точки. От 12 юли до 30-ти септември се открива ретроспективна изложба на екстравагантната дизайнерка в Whitney Museum of American Arts в Ню Йорк.

За криейтив директора на Louis Vuitton Марк Джейкъбс това е поредното сътрудничество с известен дизайнер и второ с японски дизайнер, след това с Такаши Мириками. През 2009 година колекция с друг известен дизайнер – Stephen Sprouse с рози в ярки цветове и графични принтове донесоха фантстични продажби на лимитираната серия.

Сигурна съм ,че и сега това ще се случи. Зная също и че чантите,обувките и дрехите на точки ще са любимите ни, дори и ако не носят лейбъла Louis Vuitton!

 

 

Автор Dotty Dot Do

Разгледайте статиите от

1 коментар

Има 1 коментар на Louis Vuitton e natochki. Ще се радваме да добавите коментар?

  1. Ехааа, изпреварихме дори Луи Витон в тенденциите… :)
    Ама сме hip & trendy, както се казва! :)
    Много приятен материал, между другото!

Trackbacks & Pingbacks

  1. Кой избра точките и как ги съчета тази година? | NaTochki.bg

Публикуване на коментар