Най-смелите филмови прически

От Tochka. Категория: Коса

Tagged: , , ,

Мила Йовович

Публикувано на: 16 юли, 2012 , Няма коментари

Много актриси приемат рисковани трансформации за дадена роля. Те експериментират с външния си вид, независимо от опасността да се появят погрознели на екрана. При тази
трансформация прическите също не са пощадени и някои актриси дори извършват истински подвизи. Френският в. “Фигаро” прави класация на актрисите, които са проявили най-голяма смелост в тази насока.

Чарлийз Терон

Чарлийз на сцената по време на MTV Music Awards – юни, 2012 и със сина си в Намибия две седмици по късно.

На първо място  е поставена Чарлийз Терон заради прическата й, наречена яйцевидна глава /тоест нула номер/, с която се появява в най-новия си филм “Лудият Макс 4: Пътят на яростта”.

Ан Хатауей

Джоузеф Гордън Люит и Ан Хатауей на церемония в събота където Кристофър Нолън остави отпечатъци пред Grauman’s Chinese Theatre в Лос Анджелис.

На второ място е Ан Хатауей и прическата й в стил метла, която тя афишира в римейка на “Клетниците”, където играе ролята на майката на Козет.

Мила Йовович

Мила Йовович

На трето място е Мила Йовович и прическата й, наречена полу-ястреб /едната половина на главата е с дълга коса, а другата е обръсната/, която тя си направи за петата част на лентата “Заразно зло”.На второ място е Ан Хатауей и прическата й в стил метла, която тя афишира в римейка на Клетниците”, където играе ролята на майката на Козет.

На четвърто място е пънк прическата на Руни Мара, изпълнила ролята на Лисбет Саландер в “Мъжете, които мразеха жените” по първата част на трилогията “Милениум” на Стиг Ларшон.

Кристен Стюарт

Кристен Стюарт

Следва я Кристен Стюарт с прическата си от филма ”Бегълците” от 2010 г., където тя играе рокаджийка и се появява с къса и щръкнала отпред, но дълга отзад коса.

В класацията попадат още френската актриса Карин Вийар, обръснала се за ролята й на болна от рак майка във филма от 1999 г. “Горе сърцата!”, Натали Портман, остригала се до кожа за
ролята си във филма “В като Вендета”, отново Чарлийз Терон за прическата й в “Чудовище”, Деми Мур за казармената й прическа в ”Доблестни мъже”, Сигърни Уивър за прическата й нула номер в ”Пришълецът”, Кейт Бланшет заради същата прическа в лентата ”Небеса” и Мишел Морган за прическата й, наречена подстрижката на пажа, във филм Жана д’Арк.

Деми Мур и Натали Портман

Деми Мур и Натали Портман с обръснати глави

Автор Tochka

Разгледайте статиите от

Няма коментари

В момента няма коментари за Най-смелите филмови прически. Ще се радваме да добавите мнението си.

Публикуване на коментар