Неделната депресия започва в 16,13 ч.

От Tochka. Категория: Съвети

Tagged: , ,

неделната депресия

Публикувано на: 8 юли, 2012 , Няма коментари

Притесненията за новата работна седмица започват в средата на неделния следобед и продължават цялата вечер, съобщи в. “Сънди телеграф”, позовавайки се на британска анкета. За 40 процента от анкетираните неделните вечери са пълни с притеснения.

Повечето хора от понеделник до петък чакат уикенда, но осем часа преди той на практика да свърши, започват да се тревожат какво ги чака в службата. Всеки десети анкетиран пък направо се ужасява, че трябва да се върне на работа. За такива хора притесненията започват още в 10 ч. сутринта в неделя, установи анкетата на хотелската верига “Премиър ин”. Рецесията още повече засилва притесненията на хората в работата.

Психолозите съветват да се справяме с подобни тревоги, като се стараем да сме непрекъснато заети, спортуваме и се събираме с познати. Анкетата установи, че 44 процента от хората завиждат на колегите си за това как прекарват свободните си дни. Почти три четвърти признават, че често в неделя си стоят у дома, а цели 46 процента дори и по телефона не говорят с никого. За една четвърт неделята е най-скучният ден, защото трябва да домакинстват.

Автор Tochka

Разгледайте статиите от

Няма коментари

В момента няма коментари за Неделната депресия започва в 16,13 ч.. Ще се радваме да добавите мнението си.

Публикуване на коментар